We verzamelen dus op zondag 2 juni om 08.30u voor een royaal ontbijt in eetcafé De Bakkerei aan het Herbakkersplein in Eeklo  Bakkerei 

 

Parkeren mag uitzonderlijk op het Herbakkersplein zelf, toegang via de Pastoor De Nevestraat. Na een uurtje vertrekken we naar...   Ongekend dus maar zeker en vast langs  Vlaamse trage wegen en een eerste stopplaats ergens ten velde zal niet ontbreken.
De lunch is voorzien in één of ander schilderachtig polderdorp. Wat staat er op het menu?  Als aperitief een kirr of fruitsap, gevolgd door een slaatje met gerookte zalm.  Hoofdgerecht is archiduc gebraad met groenten en kroketjes met natuurlijk nog een koffie of thee.
De namiddagstop is op een unieke ‘Venetiaanse’ locatie! Maar de kers op de taart volgt nog!  Kortom, terug een echte verwendag met op tijd een verrassing! De totale rit is 120 km.
Het bestuur van de MOC kan de volledige dag aanbieden voor 50€ per persoon (voor kinderen 45€).   Gezien we op diverse plaatsen het correcte aantal moeten reserveren sluiten we de inschrijvingen definitief af op woensdag 29 mei.  

Copyright