Openingsrit 2022

 

MOC Derde Sleutelnamiddag

Kunstrit 10 oktober

Septemberrit Paul delvaux 2

Openingsrit 2021

 

We staan al te popelen om jullie daar te verwelkomen met een spiksplinternieuw roadbook, versnaperingen voor onderweg en uiteraard heeft ieder van ons heel wat stof om bij te praten.   De verse koffie en gebak wachten op jullie vanaf 13.00u.   Een uurtje later verwachten de uitbaters dat we allen op stap zijn want  hun accommodatie is dan gereserveerd voor een volgende groep.


Voor de nieuwkomers in de club (jawel zelfs tijdens deze coronatijd mocht de club heel wat nieuwe leden digitaal verwelkomen), we rijden niet in kolonne maar individueel volgens het klassiek bolletje-pijl systeem. Normaal zorgen we voor een educatief bezoek onderweg maar dit item laten we nu eventjes achterwege. Wel passeren we langs heel wat mogelijke stopplaatsen, deze staan netjes aangeduid in jullie verzorgd roadbook! Na de rit verzamelen we terug in het Canadamuseum voor een afsluitende drink.   We rijden hoofdzakelijk bij onze Nederlandse buren en mix van charmante dorpen en zonovergoten poldergezichten staan op het menu. 

MOC FLANDERS COLLECTION CAR

Nieuwjaar2020

Slotcaravond 2019

Dia1

Dia2

Vierklaverrit

Spa

Namiddagrit2019

Battlefield moc1

Zegening 2019

Uitnodiging Driedaagse Friesland 2019DSCN0777

Namiddagrit Walsoorden

Openingsrit

Sleuteldag

FILM 2019

2019

Wij verwachten u, met partner,

op

zaterdagavond 12 januari om 19.00u

in
 Het Kasteel van Moerkerke

Kasteelstraat 7 te 8340 Moerkerke-Damme

Wat mag je verwachten op deze avond?  Bij de cava horen uiteraard enkele verzorgde hapjes en ondertussen loopt het foto-overzicht van 2018 op groot scherm in de Mayerling zaal van deze gerenommeerde zaak - 

kasteel van Moerkerke

www.kasteelvanmoerkerke.be
  Het bestuur heeft geopteerd voor onderstaand menu.  Indien u om persoonlijke redenen een aanpassing wenst, graag een seintje terug.

                       Soepje van pompoen met tomaat, room van paprika
           ***
                    Fazantschijfjes “Fine Champagne” met gebakken grondwitloof en gekarameliseerde appeltjes met garnituur
            ***
         Rijkgevarieerd dessertbord
              ***
            Koffie met versnaperingen

Uiteraard vergezeld van de aangepaste wijnen of frisdranken.

.
Wat mogen jullie nog verwachten?  

We blikken we nog eens terug op 2018 en we presenteren de algemene jaarlijkse vergadering met het financieel overzicht van de vzw. 

Tevens krijgen jullie de primeur van het jaarprogramma voor 2019 met terug nieuwe activiteiten inclusief onze buitenlandse reis! De avond sluiten we uiteraard af met een quiz over… oldtimers en een traktatie van het bestuur.
Wat kost dit avondvullend programma?  

We zijn er nog eens in geslaagd om het ganse pakket aan te bieden voor 55€ per persoon.  Traditiegetrouw staat het rekeningnummer op de uitnodiging en we sluiten de inschrijvingen af op 5 januari 2019!

BFOV

Copyright