We verwachten jullie dus op zondag 6 oktober op de parking van de biscuiterie Willems, Nieuwendorpe 33c (op het industrieterrein) te Eeklo tussen 9u15 en 10u.  Van daaruit is het maar enkele stappen naar het boothuis in de Eeklose jachthaven waar de verse koffie klaar staat.  Rond 10.00u toeren we voor een korte voormiddagrit naar het kasteel van Poeke. 
De Rotary club van Aalter organiseert daar zijn 16e kunstbiënnale voor moderne kunst.  Wat je daar mag verwachten staat haarfijn uitgelegd op hun website

Rotary club Aalter

De MOC is tweede eregast op zondag (de eerste zou Delphine Boël zijn…) en fungeert er als publiekstrekker met een aparte parkeerruimte.  Voor alle deelnemers staan er rijkelijk belegde broodjes met ‘echte bubbels’ klaar.  Natuurlijk bezoeken we ook de diverse galerijen.
In de namiddag worden we voor een nu al historisch bezoek verwacht in een museum in Nevele ( geen verdere details bekend maar we vergapen ons daar anderhalf uur).  Slotrit is richting ‘’de Akkerhoeve’ in Waarschoot waar we afsluiten met stoofvlees of vol-au-vent met groenten en frietjes + de nodige drank.
Ziezo, een gevulde zondag met enkele vaste ingrediënten en een heus verrassingsbezoek.  Wij bieden jullie de ganse dag (inclusief museum, lunch, drank en maaltijd in Waarschoot) aan voor 40€ per persoon!
Om praktische redenen graag inschrijven voor woensdag 2 oktober op het rekeningnummer BE32 7370 2938 6902  BIC  KREDBEBB met mededeling: kapellekesrit!

{acepolls 17} 

Copyright